tisdag 11 mars 2008

jag har gjort det!

Visserligen hade jag inget val. Och jag var nervös. Men nu har jag äntligen gjort det. Jag har klippt mig. För första gången på många år hos en ny frisör. Det gick bra. Mycket bra. Tack vare fina Gammelmammans tips så hamnade jag på ett bra ställe. Ärligt talat så undrar jag lite varför jag inte har bytt frisör oftare. Det finns ju uppenbarligen fler som är duktiga. Kontrollbehov? Nej inte jag inte.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du trivs i nya frisyren! Hur klippte du dig?

Anonym sa...

Åh, va' roligt att kunna tipsa om något som faller i god jord! Bilder, kanske? Törs du?

Anonym sa...

Från Camilla och Isak: Jag trodde aldrig det skulle gå med Isak i egen säng men så hade jag 6 mån. som mental gräns och i går bara körde vi och så.. ja det gick ju. Jag hade aldrig trott det!! Du ska inte vara imponerad ;-) Jag blir smickrad men det är nog lättare än man tror. Kram

Yogamamma sa...

Härligt. Nu blir jag givetvis nyfiken på HUR du klippte dig, och VAR du klippte dig. Jag är nämligen också på jakt efter en ny frisör (mina har en förmåga att gå och bli mammalediga hela tiden)

Camilla sa...

Gud va härligt att var nyklippt och fin, jag ser väldigt vanskött ut... Kan man inte få se en liten glimt.. Hoppas du och din familj får en jättetrevlig helg.

e sa...

alexia: Kort-are. Har alltid mer eller mindre kort hår, blir galen när det hamnar nedanför öronen :)

gammelmamman: Nej bilder vågar jag mig inte på, håret är så kort så då syns jag ju :) Men jag är jättenöjd med frisyr och frisör!

Camilla och Isak: Tror nog att jag egentligen ska skylla mer på mig än sonen :)

yogamamma: Det där med frisörer som slutar/tar långledigt är ett otyg ;) Jag gick till Salong Najs och är som sagt mycket nöjd.

camilla: Det är så skönt att klippa sig. Jag såg ut som om jag hade en liten hund på huvudet innan jag gick dit eftersom jag dragit mig för att gå till ny frisör. Ha en skön helg du med!