tisdag 12 februari 2008

dagens otippade kommentar

Precis när jag skulle slå på tvättmaskinen sade mannen: "Vänta, jag ska bara se om det ligger någon tvätt i kökslådorna". Det som kanske borde vara ännu mer otippat var att det faktiskt låg tvätt i nedre kökslådan. Ett par strumpor. Små. Mycket otippat att det var ett helt par. Oftast dyker en strumpa upp på ett ställe och en annan på något helt annat ställe. Det gör att sonen allt oftare ser ut som Pippi Långstrump med udda strumpor eftersom det allra mest otippade är ställena sonen lägger strumporna på.

5 kommentarer:

Camilla sa...

haha det var som i morse när jag frågade mannen om han sett min bh, den ligger på matbordet svarade han som om de var helt naturligt.. Ha en jättebra dag!

Superquinnan sa...

hahahaha!!!!!!

e sa...

camilla: Man får lite nya referensramar för vad som är normalt :) Hoppas du har haft en toppendag!

superquinnan: Vänta bara snart är ni också där :)

Yogamamma sa...

Oj vad jag känner igen det där. Jag får alltid leta efter saker och hittar saker på de mest konstiga ställen. Ja, jag ska nog blogga om det tror jag. Kan bli kul.
Tack för tips.

e sa...

yogamamma: Visst blir det spännande när man måste tänka helt annorlunda för att hitta saker. Och ändå räcker det inte... Såg att du verkar ha det lite värre än mig dock. Än så länge.