fredag 2 januari 2009

fredag hela veckan

Jag har ingen som helst uppfattning om vilken veckodag det är. Det är ju helgdagar huller om buller. Vi dricker vin och äter god mat oavsett vilken veckodag det är. I den här familjen kan god mat vara blodpudding. Idag var det hemmagjorda hamburgare. Lek, läs och latande. Överdos Vita huset (snart har vi sett alla säsonger, vad ska vi titta på då?). Semester hemma är bäst.

6 kommentarer:

Frida sa...

Åh, så härligt det låter. Vi har varit dåliga på att göra så. Trots att vi är hemma och är lediga så har vi mest tråkigt. Kan bero på alla sjukdomar. Blä.

Anonym sa...

Vi är också bara hemma och slappar. Och är lika dagvilla. Fast lite sjuka oxå.

Hur går det med lillkillens öron?

Kram,
AnnaSv

Yogamamma sa...

Semester hemma ÄR det bästa, jag håller med. Familjetid. Och jag har svarat dig angående yoga förresten, på min blogg. Vill du så mejla fler frågor.

e sa...

frida: Det blir lätt lite trist när man är sjuk. Hoppas ni piggar på er snart. Jag är generellt rätt dålig på att semestra hemma men mannen är duktig på det och lär mig allt han kan.

annasv: Hoppas ni blir friska snart. Sonen har fått ny sorts penicillin och droppar (som är hopplösa att få in i öronen). Jag hoppas den här kuren hjälper.

yogamamma: Ni verkar ha det riktigt mysigt ni också. Tack för svar om yoga! Ska kolla om jag kan testa båda direkt.

No-one sa...

Här är en till som sett vartenda avsnitt ur Vita Huset (och många andra serier på dvd) och jag tycker fortfarande det är den bästa serien jag hittills sett :) Har du sett Sopranos? Six Feet Under? Dexter? Om inte så säger jag bara: lyllos dig!

e sa...

pixalexia: Sopranos har jag faktiskt missat och Six feet under såg jag första säsongen. Sedan blev jag för kvällstrött... Six feet kanske är nästa, eller Sopranos, eller Dexter som jag missat helt. Kanske inte behöver vara så orolig över att Vita huset snart är slut :)