måndag 5 januari 2009

vardag

Nu är det inte mycket kvar av ledigheten. Lite ångest får jag faktiskt. Det blir säkert kul att börja jobba men jag måste hitta en bättre balans mellan jobb och familj. Just nu känner jag mig lite stressad över det. Dessutom har sonens varamaste mössa försvunnit. Det är dåligt när det är en massa minus...

4 kommentarer:

deeped sa...

Mm... Ångest var det. Jag vill vara ledig mer.

Anonym sa...

Jag längtar efter vardagen. Efter rutiner och ordning och reda.

Ok, det känns lite jobbigt att veta att man ska in i ett (oändligt) hämta/lämna/jobba/handla/laga mat/städa/tvätta-kaos, men ändå.

Jag ska, som du, också försöka få in lite mer "jag-tid" i år.

Kram,
AnnaSv

Camilla sa...

Jag förstår stressen, kanske kan du göra en lista.. Typ skriva hur du skulle vilja att en vecka ser ut, realistiskt. Hur mycket övertid som känns ok. Hur mycket egentid, sambotid osv. Självklrt ska du inte sträva efter att följa den till punkt och pricka men det kan kanske vara skönt att ha som ett stöd om allt ballar ur. Jag tycker om att skriva ner saker och göra planer det hjälper mig på nåt konstigt vis. Kram och njut av dina sista lediga dagar.

e sa...

deeped: Japp, man är liksom ganska bra på att vara ledig. Men å andra sidan skulle jag bli galen om jag var ledig jämt...

annasv: Ja, rutiner är bra men liiiite mer ledigt skulle inte vara fel.

camilla: Bra tips. Jag gillar att strukturera saker så det kanske inte är så dumt att schemalägga lite mer. Något att hålla sig i när det blir kaos.