onsdag 26 september 2007

dagens vakt

SLs vakter/värdar på T-banestationerna är alltid så himla snabba på att komma fram och hjälpa till att öppna grinden när man kommer med vagnen. Och så ler de och är trevliga också. Det är faktiskt sant (så här långt). Det är mer än man kan säga om spärrvakterna på de stationer med lite mindre trafik. De brukar inte ens orka trycka på knappen så grinden låses upp utan det får man gå fram och göra själv.

5 kommentarer:

Superquinnan sa...

Hm.. jag hade tur igår som hade en annan mamma på bussen som hjälpte oss på.. av fick jag ingen hjälp och tungt var det.. men tur med snälla värdar på t banan.. hoppas ni har det bra. kram från oss som inte hinner läsa så mkt andra bloggar numera ;-)

Yogamamma sa...

det är en blandning där tycker jag, av jäkligt trevliga värdar och riktiga sunkisar som bara sitr med näsan i en tidning och dricker kaffe.

e sa...

superquinnan: Man blir förvånad, och jätteglad, över hur många hjälpsamma människor man ofta träffar på när man kommer med barnvagn. Men inte alltid förstås. Trist att du inte fick hjälp av bussen hoppas det går bättre nästa gång.

act as if: Jag har nog haft tur när det gäller värdarna, Spärrvakter däremot har jag träffat på klasvis med tråkiga och otrevliga. Rimligen borde de ju få en trevligare arbetsmiljö om de själva är trevliga...

Anna sa...

Jag har också haft mest tur tycker jag. Jag råkar ju inte ut för spärrvakter men jag tänker på bussarna och chaufförerna i Södertälje. Givetvis har man träffat på något pucko, typ häromdagen när de stängde dörrarna och tänkte åka när jag ville in på bussen, men det löste sig.

Jag är lite dålig på att kommentera jag också just nu, hinner inte riktigt läsa alla bloggar varje dag, tur man har RSS läsaren :-)

e sa...

en södertäljebo: Visst är det skönt att så många är snälla och hjälpsamma! Men knäppisar finns det ju alltid... Tror det ligger lite i luften just nu att ligga lågt med bloggande på ett eller annat sätt :)