söndag 30 september 2007

opysslig

Hade blivit ombedd att köpa en sak på Panduro. Mitt första besök i butiken. Oavsett vilken butik jag kliver in i (tom på Clas Ohlson som jag avskyr) så brukar jag hitta något jag kan tänka mig att köpa. Inte på Panduro. Blev bara stressad över alla miljarder färgburkar. I kön sneglade jag lite på deras katalog. Kände ingenting. Jag är officiellt helt opysslig!

7 kommentarer:

Yogamamma sa...

åh, en själsfrände. Jag AVSKYR Panduro. Skulle köpa färg där en gång som jag skulle ha till avtryck av Signes fötter o händer, men jag pallade inte med alla pyssliga människor och hemska grejer så jag gick därifrån. Och så hittade jag en bra och ofarlig stämpelfärg i en helt vanlig bokhandel istället.

Det Mörka Hotet sa...

Classe som är en så'n ypperlig affär - kommer alltid därifrån med saker jag inte visste att vi behövde...!


DMH/Samuel

e sa...

act as if: Skönt att vi är flera! Alla pratar ju så lyrsikt om Panduro så jag kände mig nästan onormal...

det mörka hotet: Ha, ha. I mitt fall så kommer jag därifrån med saker som jag inte visste att jag behövde och som jag aldrig räknar ut hur jag ska använda...

Frida sa...

en till opyssli själ anmäler sig. inte ens när jag gick på dagis gillade jag att pyssla. nej, rejälare grjer ska det vara!

e sa...

frida: Härligt, vi kanske borde starta en liten klubb där man får banka på stora grejer :)

Anna sa...

Jag är också helt opysslig, min mor behöll alla dessa gener till sig själv. Det är som med matlagning, är inte speciellt bra på det men min bror är kock. De fick alla bra kunskaper *suck*

e sa...

en södertäljebo: Visst är det orättvist när släktingar tjuvhåller på talanger ;) Men jag är övertygad om att du har fått en massa andra bra kunskaper istället!!