söndag 30 september 2007

frånvaro

Jag har varit halvt frånvarande från bloggosfären ett tag. Gjort sporadiska inlägg. Läst andra bloggar ibland. Kommeterat då och då. Lite på halvfart känns det som. Det finns inget skäl. Eller så finns det flera. Jag njuter av tillvaron. Ägnar mycket tid åt att leka med sonen. Är utomhus. Kokar puréer. Torkar upp kladd. Tvättar. Diskar... Umgås med människor jag tycker om. Tillbringar tid i min verklighet.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Visst är det skönt att vara lite frånvarande ibland...på bloggen alltså. Vad duktig du är som kokar pureer, jag har gjort det några gånger men blivit totalratad av lillisen. Hipp s pasta med tomat & squach är det enda som duger..

Yogamamma sa...

men det där är ju helt rätt. Jag borde verkligen leva lite mer i verkligheten och mindre i bloggvärlden.
Men jag lyckas inte. Bloggar är ju så kul. Och jag gillar ju din så mycket så jag måste ju kika in här med jämna mellanrum.

e sa...

camy: Det är jätteskönt med lite paus ibland. Ett av skälen till att jag kokar puréer är att jag blir GALEN på alla tomburkar, så jag vet inte om det är så duktigt :) Dessutom har jag turen att ha fått en allätare så då är det ju kul.

act as if: Tack för snälla ord. Håller med om att bloggar är jättekul. Kan inte avhålla mig helt och kommer nog alltid komma tillbaka nu när jag har fastnat :) Och din är jag och smyger på ganska ofta :)