söndag 8 juli 2007

gnäll

Jag vill SOVA. Härom natten fick jag drygt tre timmars obruten sömn. Det senaste halvåret har jag vid ett tillfälle fått fem timmars obruten sömn. Normalt är mellan en och knappt två timmars obruten sömn. Snart blir jag galen. Är helt besatt av att räkna ut hur mycket (lite) jag får sova. Men det värsta är inte att bli väckt i tid och otid. Det värsta är att ibland kan jag inte somna om. Så där ligger jag vaken medan sonen sover sött.

4 kommentarer:

Superquinnan sa...

Å det där kommer jag ha svårt för, riktigt svårt, jag som alltid är såå trött. Hur gör man för att överleva? Kram

Anna sa...

Stackare! Själv har jag en som äter ungefär var 3:e timme på natten så det är hyfsat lugnt... jag har dessutom inga problem att somna om, ibland sitter jag även och sover när jag ammar *S*

Hoppas det blir bättre för dig så du får lite mer sömn i alla fall.

Anonym sa...

Usch, det låter inte bra, hoppas du får ordning på sömnen snart!

e sa...

superquinnan: Man överlever, det dyker liksom upp en massa hormoner som gör att man orkar. Och får man gnälla av sig ibland så hjälper det också :) Har man sedan en underbar man som ser till att man får sova lite extra på morgonen eller vid andra tillfällen så är det rätt ok.

en södertäljebo: Var 3:e timme låter som en dröm ;) För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle tycka det. Somna under amning har jag också lyckats med :) Vi har börjat med smakisar nu så jag hoppas att det ska bli bättre med sömnen när han kan börja äta mer vanlig mat.

mocca: Jag räknar kallt med att sonen börjar sova mer snart. Hoppas bara att jag inte har blivit hjärntvättad till att vakna så ofta. De få gånger han har sovit längre perioder har jag ofta vaknat före honom. Vilket känns rätt onödigt...