lördag 21 juli 2007

strax tillbaka

De närmaste dagarna kommer att tillbringas på en filt. Mannen och jag läser Harry Potter. Sonen tittar på löv. Alla är nöjda och tycker respektive syssla är mycket spännande. Jag återkommer så snart jag har läst klart. Avskärmar mig lite från omvärlden för att inte riskera att få reda på slutet...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter härligt, trevlig läsning!

Yogamamma sa...

åh Harry Potter. Den kommer till mig imorgon, beställd från nätet, och jag längtar som tusan. Men jag lär få läsa när Signis sover för annars förstörs den där magiska känslan av Signes försök att äta upp mina skor, ställa sig mot byrån eller pussa mina fötter.
Harry är ju något alldeles extra!

Superquinnan sa...

Läser ni varsin elelr högläser nån av er?? Jag har inte läst nån bok.. Skäms på mig va? Men filmerna har jag sett med brorsdottern..

Anna sa...

Jag har bestämt mig för att läsa alla böckerna i rad, är det här sista boken som kommer nu? För i så fall blir det till att börja köpa dem.

Anonym sa...

Och jag som inte har läst en enda HP-bok. Är inte det barnböcker?

e sa...

mocca: Tack! Det har varit jättehärligt.

act as if: Lyllos dig som har läsningen kvar! (Eller är du kanske klar nu?!) Låter klokt att läsa när Signe sover, uppätna skor skulle definitivt störa läsupplevelsen :)

superquinnan: Vi köpte varsin bok :) Eftersom du inte har läst någon av böckerna så har du ju allt det roliga kvar om du bestämmer dig för att läsa dem. Personligen så tycker jag böckerna är överlägsna filmerna.

en södertäljebo: Japp, det här är sista boken. Köp, köp, köp! Hoppas du gillar dem.

kaffeflickan: De första böckerna är barnböcker men definitivt inte de senare. Jag har ännu inte träffat någon som inte har sugits in i Harry Potters värld.