tisdag 6 november 2007

vatten över huvudet?

Snart är föräldraledigheten slut. Ångest. Jobbhjärnan måste aktiveras. Hur ska det gå till? Inte nog med att jag ska börja jobba. Jag har bestämt mig för att byta jobb. Det innebär att jag måste sätta mig in i en massa nya saker och prestera direkt. Hade jag gått tillbaka till mitt gamla jobb så hade jag kanske haft turen att få lite mjukstart. Det kommer säkert att bli jättebra. Men just nu undrar jag om jag har tagit mig vatten över huvudet.

6 kommentarer:

Att vara mamma sa...

När är det dags? Som du skriver så kommer det säkert att gå jättebra, men jag förstår ändå ångesten. Det blir ju en himla omställning!

Camilla sa...

Som attbli mamma sa tror jag knappast att du behöver oroa dig eftersom din jobbhjärna verkar funka alldeles utmärkt. Det är ångestfullt men tro mig det är inte så farligt som det verkar och med ett nytt jobb kommer det säkert tom kännas spännande & intressant. Jag förstår iofs att när man börjar ett nytt jobb så vill man visa att man kan så mycket mer men du kommer hitta en bra balans det är jag övertygad om. När är det dags? C

e sa...

att bli mamma: Ja, det kommer verkligen bli en enorm omställning. Förstår inte varken hur jag ska hålla mig vaken eller kunna sitta still. Men jag har till jan på mig att lösa det.

camy: Det är skönt att läsa i din blogg att det faktiskt fungerar, tröstande att det inte är så farligt. Gäller bara att få in det i hjärnan. Två månader kvar av föräldraledigheten...

Yogamamma sa...

jag är ju också där, att det är två månader kvar. Men jag går ju tillbaka till mitt gamla. För jag kände att jag ville ha den där mjukstarten som du skriver om. Jag har ju min skola också, som tar en del tid.
Men vad häftigt. Berätta gärna mer om vad du ska göra och så. Om du vill.

deeped sa...

Jag är också nyfiken! Vad är det du ska göra?

e sa...

act as if: Det är nog ganska smart att inte kombinera byta jobb och gå i skolan. Vi får se om det var så smart att byta jobb alls i det här läget. Jag återkommer om det i januari :)

deep.ed: Jag ska förhoppningsvis bara göra bra saker. Som vanligt ;)