tisdag 15 januari 2008

dagens outfit

Nej, det ska inte bli en modeblogg. Verkligen inte. Förutsättningarna saknas. Dagens outfit är skrämmande lik gårdagens. Och morgondagens. Det märks att jag inte har shoppat löpande sedan före graviditeten (av förklarliga skäl). Försökte panikshoppa idag på lunchen. Hittade en bh. Blir lite kallt. Ska göra en räd imorgon igen för jag klarar mig max en vecka på min garderob. För jag antar att myskläder med barnmatsfläckar inte fungerar på kontoret.

5 kommentarer:

Camilla sa...

hihi fast jag kommer ihåg ett Seinfeld avsnitt där bh underkavaj modet blev ganska hyllat..;)

e sa...

camilla: Ha, ha. Eftersom det är första veckan på nytt jobb så försöker jag nog hålla lite låg profil ett tag till. Men det är klart man vet ju aldrig hur desperat klädbristen blir ;)

Anonym sa...

jobbigt med klädbrist... hoppas du hittar någt fint! =)

Kram,
AnnaSv

Yogamamma sa...

åh, det där känner jag igen. Så väl. Jag har dock försökt tänka ut lite outfits, men jag tror att det bara räcker för den här veckan. Sen får vi se.
Vi får väl tipsa varandra.
Odd Molly är ju tex aldrig fel :)

e sa...

annasv: Hade förträngt att jag hade möten nästan hela dagen så det blev ingen shoppig idag. Hoppas på morgondagen. Nåt måste jag ju hitta :)

yogamamma: Jag klarar mig nog den här veckan också men sedan blir det kärvt. Odd Molly är fint :) Och Wardrobe Stockholm har 50% rea på Nûmph och Nanso så jag hoppas på dem. Vi kanske kan ha klädbytardagar :)