tisdag 29 januari 2008

tillfälligt avbrott

Är tillbaka här på torsdag hoppas jag. Just nu är det jobb, jobb, jobb och så leker jag järnet med sonen ett par timmar på kvällen innan jag jobbar igen. Det är många deadlines samtidigt men jag har otroligt roligt. Nu ska jag pusta ut en stund innan jag kavlar upp ärmarna och försöker vara lite kreativ ett tag till.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Deadlines är både kreativa, stimulerande och jäkligt, jäkligt jobbiga. Är förundrad över den enorma omställning det måste vara för dig, att gå från vardagslunken direkt ut i hetluften och deadline-stressen. Pusta ut ordentligt mellan varven och pussa mycket på barnhud. Otroligt avstressande verkan har den...

Anonym sa...

Jobba inte ihjäl dig nu ;)
Hoppas allt går bra. Ses sen!
*vinkar*

Yogamamma sa...

låter som du behöver en liten paus till helgen, att bara få vara lite.
Och så håller jag med mocca - jobba inte ihjäl dig!

Anonym sa...

Hoppas det går bra med deadlinen. Kika gärna in hos mig när du har tid, jag har en tävling där man kan vinna presentkort på en barnklädeswebshop (eller om man orkar åka till butiken). Finns länk i min högerkant :-)

Superquinnan sa...

Hallå, hoppas allt är bra med er.. Vi finsn på nya bloggen i wordpress. issevisse.wordpress.com hoppas ni kikar in. Kram!!

e sa...

gammelmamman: Det har gått över förväntan att börja jobba. Och på sätt och vis är det ju det jag kan. Håller med om att snusa barnhud, finns inget mer lugnande.

mocca: Jag har så kul när jag jobbar att det inte känns jobbigt :)

yogamamma: Det är en helg utan en enda aktivitet inplanerad. Precis vad jag behöver.

en mölnbobo: Ska definitivt kika in, barnkläder behövs alltid. Sonen växer som ogräs :)

superquinnan: Då ska jag testa att logga in igen, funkade inte förra gången :(