måndag 14 januari 2008

helt naturligt

Det kändes som den mest naturliga sak i världen när jag gick till t-banan i morse. Och jag insåg att jag har ju faktiskt jobbat länge. Jag vet hur man gör. Det är mer osannolikt att jag skulle klara av att vara hemma och ta hand om ett barn än att jag skulle klara av att jobba. Även om det var lite omtumlande och jag känner mig lite mör nu så var det jättekul. Och bonusen var att komma hem till en glad son som kröp och mötte mig i hallen.

10 kommentarer:

Yogamamma sa...

vad härligt att det gick så bra!

Yogamamma sa...

vad härligt att det gick så bra!

Anonym sa...

Välkommen ut ur bubblan! Snart kommer du att sitta och svära över hur mycket du har att göra, tunnelbanor som halkar runt på våta löv och kolleger som inte fattar någonting... :-)
Det är då det är sådär superextrahärligt att kliva in i bubblan en stund igen...

Camilla sa...

Visst är det underbart att få känna sig så där saknad & populär av en liten krypande sak. Vad tyckte din man om dagen?

Anonym sa...

Men jag SA ju det!! Det är kul att jobba. Och att komma hem och veta att barnen har haft det tryggt på hemmafronten. Att det funkar där med.

Fast jag har riktig råångest inför dagisstart. Don´t make me go there. Funderar på fler barn bara för att få hoppa dagis helt ett tag till... Kram.

Anonym sa...

Det går snabbt att komma in i jobblunken igen. Snart känns det som om du inte ens har varit borta. Skillnaden är att man känner att man har lite mer bråttom hem än förr. =)

Skönt att det gått så bra! Och visst är det härligt med ett varmt välkomnande när man kommer hem?

Kram,
AnnaSv

e sa...

yogamamma: Ja, det var verkligen en lättnad!

gammelmamman: Lövhalka hoppas jag det inte blir förrän till hösten igen men det är klart konstigare saker har hänt ;) Det är lite lyxigt att ha den där bubblan att komma tillbaka till. Förut var det ju bara jobbet.

camilla: Det är fantastiskt att vara så efterlängtad :) Mannen tycker det är toppen att vara hemma. Lite trött kanske :)

kaffeflickan: Ja, du har ju så rätt. Borde alltid lyssna på dig :) Med den lösning vi har nu så är alla nöjda och har det bra. Dagis vill jag inte tänka på än. Du kanske kan skaffa så många barn att du kan öppna eget dagis - fast det verkar lite jobbigt... Kram.

annasv: Ja, det är märkligt hur självklart det känns att jobba men jag är ganska snabb på att stänga av datorn och gå hem :) Och som sagt det entusiastiska mottagandet hemma lockar. Kram.

Anonym sa...

Vilken härlig bonus :)

Anonym sa...

Vilken härlig bonus :)

e sa...

mocca: Det är den bästa bonus man kan få :)