torsdag 10 januari 2008

nybörjare

Vi har köpt ny dator. Jag hade ingen åsikt = mannen fick bestämma = jag sitter och försöker vänja mig vid en MacBook. Har jobbat på PC i evigheter så jag är lite ovan. Har inte världens bästa tålamod så det yttras en och annan svordom just nu. Skillnaderna är egentligen inte så stora men det är de små detaljerna som gör det.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Åhh I love Mac, våran är 6 år gammal men om vi får pengar över nån gång så står en ny sådan högst på listan. Ha en jätteskön helg och försök att unna dig lite egentid.

Frida sa...

Jag är också Mac-fantast! Här var det jag som omvände maken och nu är han också fast!

Att vara mamma sa...

Jag gick över till Mac när min sambo köpte ny och jag fick överta hans gamla. Tyckte att det var frustrerande i början innan jag lärt mig skillnaderna, för jag saknar också tålamod med sådana saker. Men nu funkar det bra och jag älskar den. Och så är de ju så snygga i designen, tycker jag.

e sa...

camy: Tack, jag hittar lite luckor för egentid här och där. Hoppas du också har en skön helg!

frida: Det är så många som verkligen, verkligen gillar Mac så de måste ju vara bra resonerar jag. Men jag är inte fast än...

att bli mamma: Då finns det kanske hopp för mig också :) och det går faktiskt lite bättre nu. Håller med om att de är snygga. Vi ville gärna ha en svart men eftersom de kostade 2000 mer utan att vara bättre på något enda sätt (vad jag förstod) förutom att den var svart så fick det bli en vit. Men det är kul att de satsat på designen.