lördag 26 januari 2008

småbarnsbonus

Innan vi fick barn gick vi antingen ut eller stannade hemma på lördagskvällarna. När man har småbarn kan man göra både och. Vi har hunnit med två-rätters på restaurang, hem och lägga sonen och nu är det hemmamys. Inte så dumt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken mysig lördag!

Anonym sa...

Mysigt! Vi bor ju numera på landet så vi kan ju inte göra så eller kan kan vi men det blir lite mer besvär. När vi bodde i Södertälje gick vi ofta ut, funkar som tur var bra med Melvin eftersom han är glad mest hela tiden.

Kan du rekommendera någon bra restaurang där även barnvagn går in?

e sa...

gammelmamman: Det var en toppenlördag :)

massablaj: Sonen tycker också det är jättekul att gå på restaurang så länge vi håller oss till hans mattider. Jag kan inte komma på någon restaurang där man kan ha vagnen bredvid bordet (om det är det du menar). Landet och Street är två favoriter där man kan ta in vagnen, åtminstone på vardagar (brukar vara svårare på helger). De brukar vara jättegulliga med sonen. Kan varmt rekommendera dem.

Anonym sa...

E: Vi kom faktiskt iväg på restaurang ikväll, gamla hederliga Melton i Södertälje.

Sonen kan ju sitta i stol om de inte har superstora stolar med låg rygg, då blir det lite jobbigt. Det var därför vi gärna har vagnen tillgänglig...

Street har jag varit på under sommaren, var trevligt.

Anonym sa...

Låter som en prefekt lördagskväll. Hoppas resten av helgen blev lika bra :)

btw: ska bli intressant sen att läsa vad du tyckte om boken du har börjat med (jag har inte läst den)

e sa...

en mölnbobo: Visst är det kul att gå på restaurang ibland. Roligt att ni gillade Street, det är mysigt där på sommaren.

mocca: Det var en kanonbra helg. Putins Ryssland är mycket intressant så här långt. Verkar lovande men jag har inte hunnit läsa så mycket än.