måndag 18 juni 2007

spekulant?

Lokaltidningen skriver en artikel om ett café som är till salu. Det går inte runt trots mycket stora arbetsinsatser av ägarna. Det kan vara fullt av folk i rörelse men de tänkta cafégästerna hittar av olika orsaker inte till den galleria där cafét ligger. Så nu vill de sälja. Man kan anta att en hel del av de potentiella köparna till cafét finns i kommunen. Men ärligt talat vem vill köpa om förutsättningarna är så hopplösa? Man får anta att det inte var den här artikeln ägarna hade tänkt sig när det pratade med tidningen...

4 kommentarer:

Anna sa...

Stackarna! Kan inte vara lätt att sälja då.

e sa...

en södertäljebo: Nej, det kan verkligen inte blivit som de tänkt sig. Kan tycka det är lite märkligt att man inte tänker på vad man säger till en journalist. Samtidigt så är det en ganska märklig artikel på det hela taget. Men det kanske är någon som har en helt ny affärsidé som köper.

Yogamamma sa...

jag, som jobbat som journalist, tycker att hela upplägget är underligt. VARFÖR skriver man en sån artikel. Och VARFÖR går man med på att intervjuas? Nej, obegripligt..

e sa...

act as if: Det blir inte mindre märkligt av att artikeln tar upp 1/4 av sid 2... Man vi snackar mycket liten lokaltidning här, det kan vara en liten förklaring. Men det är verkligen märkligt.