onsdag 19 december 2007

historisk natt

För första gången på drygt 11 månader så har jag sovit en hel natt. Sonen har gjort det några gånger tidigare (fyra för att vara exakt). Men han har gnytt och bökat så jag har vaknat. I natt sov jag. Hela natten. Synd att jag inte gick och lade mig tidigare :-)

8 kommentarer:

Anna sa...

Jag har börjat med öronproppar, då hör jag inte böket och bäddningen, däremot hör jag om han drömmer mardrömmar för då gnyr han till rätt högt och skulle han vakna hör man ju det också.

Att vara mamma sa...

GRATTIS!

(för en gångs skull känns det motiverat att använda stora bokstäver i en kommentar)

Yogamamma sa...

jag VET att jag är lyckligt lottad som sovit en hel drös med hela nätter sen Signe kom. Kan inte/Vågar inte tänka på hur jag varit som förälder annars.
Beundrar er som orkar. Verkligen .

Frida sa...

Oh my! Vad kan man säga? Grattis! Jag längtar själv sååå efter detta hett eftertraktade!

e sa...

en mölnbobo: Skönt att det hjälper med öronproppar. Eftersom sonen sover bredvid mig är jag inte säker på att öronproppar hjälper för mig tyvärr, en del av problemet är att han ibland vill ligga i princip på mig.

att bli mamma: Tack! Plötsligt händer det :) Och har det hänt en gång kan det hända fler gånger.

act as if: Vi brukar säga att om sonen sovit bra så hade vi haft det för enkelt. Han är faktiskt en otroligt glad och enkel unge i övrigt och då är det inte så svårt att orka. Föräldrar med kolikbarn däremot...

frida: Tack! Har det hänt för mig kommer det att hända för dig också :) Hoppas det blir snart!

Anonym sa...

Grattis, det var väl en bra, för tidig, julklapp? Låt oss hoppas det blir fler nätter. Du kan ju gå och lägga dig tidigare för att gardera?
Gammelmamman

Hannele på Hisingen sa...

Jag slängde ut dottern ganska tidigt från sovrummet, för jag vaknade så lätt av hennes gnyende och bökande.

e sa...

gammelmamman: Tack, det var den bästa julklappen :) Och med tanke på hur den här natten var så borde jag nog gå och lägga mig tidigare...

hannele: Sonen vägrar sova i egen säng så vi har en bit kvar till eget rum :)