måndag 17 december 2007

vart tog den vägen?

Jag har tidigare inte haft någon att skryta med. Graviditet och framför allt amning har gjort att jag har vant mig vid att ha en. Schysst urringning alltså. Och nu är den plötsligt borta. Puts väck. Fan. Det var kul så länge det varade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har heller aldrig haft något att skryta med. Inte ens när jag ammade. Men det är inget som ett par gelé-inlägg inte kan råda bot på nuförtiden... Perfekt julklapp till "Gammel-Plankan"...
Gammelmamman

Camilla sa...

Jag ser typ ut som när jag var gravid, alltså magen är kvar och boobsen likaså...inte kul.
Jag har varit så dålig på att kommentera men jag har en rejäl energi svacka nu.. Men det är alltid så roligt att läsa din blogg, den piggar upp i vinter mörkret.

Anna Kaya sa...

Hahaha, ja det är ju trist förstås. Du kan få lite av mig. Jag har ca 10 grav.kilon kvar och när de förvinner så försvinner brösten oxå. Eller iaf blir normalstora igen...

Kram,
AnnaSv

e sa...

gammelmamman: Gelé it is. Jag som hade så svårt att komma på julklappsönskningar, undrar om det är för sent att komplettera lisan till tomten ;)

camy: Kul att du tycker min blogg piggar upp. Jag gillar att läsa din också men är inte så himla bra på att lämna avtryck jämt. Det där med orken går upp och ner, man ska inte slå knut på sig själv.

annasv: Alltså jag har kilon kvar det är bara det att allihopa sitter längre ner. Det är platt, platt och sedan kommer höfterna. Ingen risk att jag tippar över i alla fall ;)