måndag 10 december 2007

skymning

Eftersom det tydligen tänker vara skymning ute dygnet runt så är det trevligt att ha lite lampor tända inne. Vi har haft en viss brist på den varan. För några veckor sedan så gjorde jag slag i saken. Resultatet blev sådär. Visserligen så har jag köpt fyra nya lampor. Det är inte det som är problemet. Mitt ögonmått verkar ha gått från halvdåligt till uselt. Vi har nu en GIGANTISK lampa i köket. Den är visserligen snygg men dominerar totalt vår lilla matplats. När man tittar in från gatan ser det ut som att det svävar ett UFO i lägenheten. Till mitt försvar kan jag säga att lampan såg mindre ut på IKEA. Köpte tre olika golvlampor också. En fungerar. En är utan glödlampa eftersom den jag köpte var trasig och de inte har rätt storlek på ICA och jag glömmer köpa ny när jag är på andra affärer. Och den fjärde lampan är glapp så den måste vi reklamera. Jättekul att släpa 13 kg lampa tillbaka till IKEA. Men stearinljus är också mysigt.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Stearinljus är så mysigt, jag struntar i lamporna & tänder massor med ljus. Kan man inte få se en bild på UFOT det låter ju ganska coolt.

e sa...

camy: Hm, ska försöka ta en bild. Får ha mycket vidvinkel ;) Och apropå Gondolen, drinkarna är bäst. I hård konkurrens med utsikten. Så unna dig det någon dag.