måndag 6 augusti 2007

dagens drink

Skaka Friggs Röd passion (päron, rödbeta, äpple, morot, passionsfrukt, lime, gul paprika och pepparmyntsextrakt) med några isbitar. Häll i en skvätt vichy-vatten så det blir lite bubbligt och några stänk Angostura Bitter. Perfekt efter en solig dag. Och vill man ha mer alkohol kan man hälla i någon cl vodka.

7 kommentarer:

Att vara mamma sa...

Men åh vad gott det låter! Själv sitter jag här och förbannar mig själv för att jag glömde att ta med vatten när jag satte mig och ammade.

e sa...

att bli mamma: Å nej, om man ammar utan vatten så låter ju dessutom allt drickbart fantastiskt gott. Visst är det märkligt att man blir så groteskt törstig så fort man börjar amma, i alla fall blir jag det.

Superquinnan sa...

Ååååh en graviddrink!! Tack för tipset. Kram

e sa...

superquinnan: Vassego'. Det är ju så mycket festligare när det bubblar :) Personligen så vill jag inte ha så söta drinkar och då är vichy-vatten perfekt som ersättning för tex fruktsoda.

Frida sa...

låter supermumsigt!

crrly sa...

... Men rödbeta? Paprika? Och mint... i samma juice?! Hmmm. *skeptisk*

e sa...

frida: Det är jättegott :)

crrly: Låter mysko men precis som det mesta som låter märkligt så är det supergott. Lagom sött och väldigt fyllig smak. Men det är inte direkt så man urskiljer paprikasmaken :)