tisdag 28 augusti 2007

spik i foten

Ska snart sluta gnälla över min vurpa, jag vet att det inte är synd om mig egentligen. Men det är så attans trist att inte komma ut. Har slutat halta men det är lite kinkigt med skor. Det är liksom inte väder för flip-flops. Dessutom är sonen fortfarande förkyld och vill helst sova i min famn. Alltså ingen promenad idag heller. Och det känns i kroppen att jag inte får komma ut på mina dagliga promenader. Men det är ju friidrott på tv i alla fall...

4 kommentarer:

Yogamamma sa...

äh, gnäll hur mycket du vill. Det är ju din tillvaro det handlar om, ingen annans, och just nu är den inte riktigt vad du vill att den ska vara.
Och jag har inte kollat nåt på vm, jag som alltid brukar göra det, det är mycket jag prioriterar bort nu när Signe är här.

Att vara mamma sa...

Klart att det är synd om dig, gnäll är berättigat!

Superquinnan sa...

Ja tack och lov för teven!!

e sa...

act as if och att bli mamma: Det är tur för mannen att jag har bloggen som gnällventil :) Och faktum är att det känns ju så oändligt mycket bättre när man har fått gnälla av sig.

Och act as if, du har inte missat så mycket. Tycker friidrotts vm har varit ganska trist så här långt. Signe har gararnterat varit betydligt mer underhållande.

superquinnan: Eller hur! Och idag verkar det faktiskt vara en ganska intressant friidrottsdag jämfört med igår.