lördag 4 augusti 2007

engelska deckare

Försökte se Kommissarie Morse igår men det gick så långsamt att jag tröttnade. Samma sak med Morden i Midsommer i tisdags. Såg hela men tyckte det var ganska trist. Har engelska deckare överlevt sig själva eller är allt som vanligt amerikanernas fel dvs har jag sett för många avsnitt av CSI och Criminal Minds?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer också på mig själv med att tycka att det går för lååångsammmmmmmt. Usch, sån jag har blivit. Vad är det för en racervärld vi låter våra barn växa upp i, egentligen?

The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman sa...

Men Morse och Midsommer är skittråkiga, det finns så många bra deckare som SvT inte köper in. Min favorit är Dalziel and Pascoe, som NNC brukar visa (finns även i bokform, av Reginald Hill)

e sa...

kaffeflickan: Ja, visst är det läskigt. Märker att jag blir otåligare och otåligare, men det kan ju vara tidsbristen som gör det också.

the blogger formerly known as ensamma mamman: Då ska jag nog köpa en Reginald Hill nästa gång jag passerar en bokhandel. Jag är egentligen väldigt förtjust i brittiska deckare och det mesta som är brittiskt faktiskt så därför var det så trist att inte gilla Morse och Midsommer.